“Goed spelen, winnen en ons plaatsen”

WOENSDAG, 24 AUGUSTUS 2016, 16:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een bonus van 0-3 op zak, begint Anderlecht morgen in een zetel aan de terugwedstrijd tegen Slavia Praag. Maar dat betekent niet dat René Weiler met deze instelling aan de partij begint. “Ik duld geen verslapping.”

“We spelen thuis voor ons eigen publiek en moeten er een goede wedstrijd van maken, winnen en ons kwalificeren”, blikt Weiler vooruit op zijn persconferentie. “We zullen moeten opletten, want er zijn geen gemakkelijke wedstrijden. Slavia zal risico’s nemen en alles doen om als eerste te scoren. Wij moeten aandachtig zijn, ons spel spelen en een goede prestatie neerzetten.”
 
De voorbije weken liet Weiler al eens spelers rusten, maar dat zal hij morgen, ondanks de 0-3-voorsprong, niet doen. “Ik wil de beste spelers opstellen. We hebben het gisteren nog gezien en we merken het elk weekend: winnen is niet gemakkelijk. Ik zeg het nogmaals, er zijn geen gemakkelijke wedstrijden meer. Daarom wil ik dat de meest fitte spelers aan de aftrap verschijnen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.