Boussoufa: "Kregen meer ruimte na de 3-0"

ZONDAG, 26 APRIL 2009, 11:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Net als zijn coach vond Mbark Boussoufa niet dat Anderlecht een matige eerste helft speelde tot aan het eerste doelpunt: "Ik vond niet dat we slecht begonnen, de bal ging goed rond en we creëerden kansen."


"We hadden echter wel voor ogen dat we in de eerste twintig minuten een goal gingen scoren en dat lukte niet. Dan moet je ervoor zorgen dat het doelpunt niet te lang uitblijft want dan sluipt er twijfel in de groep. Met enkele goeie acties op het einde van de eerste helft stond het dan plots 3-0 en dan kon er eigenlijk niets meer fout lopen na de rust. Daarna kregen we meer ruimte omdat Dender op zoek moest gaan naar een goal."

Houdt Boussoufa rekening met testmatchen? "Beide ploegen zullen wellicht niet snel punten laten liggen denk ik omdat we beiden wel weten hoe belangrijk deze matchen zijn. Ik hou dus zeker rekening met testmatchen", aldus Boussoufa op rsca.be.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.