Gillet: "De titel moét, mijn vakantie ligt vast"

VRIJDAG, 24 APRIL 2009, 09:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet spreekt voor het eerst sinds eind februari weer met de pers. Na de wedstrijd op Moeskroen gaf Gillet toe dat de penaltyfout op hem licht was. En daar was achteraf heel wat rond te doen.


"Ik heb mijn les geleerd", lacht Gillet in La Dernière Heure. "Vanaf nu doe ik alsof er niets aan de hand is. Ik wou eerlijk zijn, maar sindsdien heb ik op tv ergere dingen gezien waar ik eens goed mee heb moeten lachen. In het geval van Anderlecht wordt alles nu eenmaal uitvergroot. Soit, alles is vergeten."

"Dat ons programma makkelijker is dan dat van Standard? Toch niet, want wij moeten tegen ploegen die strijden om het behoud", weet Gillet. "We moeten trouwens wel kampioen worden, want mijn vakantie is al geboekt: van 9 tot 16 juni naar Marrakech. Als we kampioen worden, beginnen we op 18 juni voor volgend seizoen. Maar als we tweede worden, is dat een week vroeger. Ik heb wel een annulatieverzekering, maar ik hoop dat ik die niet nodig zal hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.