Zitka: "Op termijn terug naar Anderlecht"

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS 2016, 11:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht ging de tegenstander van vanavond vorige week scouten en kreeg daarbij de hulp van ex-Anderlecht keeper Daniël Zitka. Hij waarschuwde hen direct voor drie spelers van Slavia Praag. In de toekomst sluit Zitka een terugkeer naar Neerpede niet uit. 

Daniël Zitka is momenteel keeperstrainer bij Sparta Praag, de aartrivaal van Slavia en kent de ploeg dus goed: “Ik waarschuwde Anderlecht voor drie spelers van Slavia. De Nederlandse spits van Kessel , middenvelder Husbauer en aanvaller Skoda. Van Kessel kan 70 minuten onzichtbaar zijn en dan scoren met een flits. Skoda kan wegen op een defensie en middenvelder Husbauer is wat traag, maar heeft spelinzicht en een goed schot."

Terugkeer naar Brussel

"Op termijn wil ik wel terug naar Brussel, ze vroegen het mij al in 2012 om keeperstrainer te worden, maar toen was de tijd nog niet rijp", zegt Zitka, "Van Holsbeeck zegt mij elke keer als we mekaar horen of zien dat de deur voor mij openstaat. Veel mensen ken ik niet meer bij Anderlecht buiten overgebleven dino Deschacht hé en Frutos ken ik ook nog."
 



anderlecht-online forum