"Fans van Anderlecht beseffen niet wat ze gedaan hebben"

WOENSDAG, 17 AUGUSTUS 2016, 12:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Peter Vandenbempt is niet mals voor sommige supporters van Anderlecht. Een minderheid heeft Steven Defour naar de uitgang geduwd met hun hatelijke acties. Maar zo hebben ze ook een enorme steunpilaar voor René Weiler weggejaagd en zo hun eigen club benadeeld met alle gevolgen vandien. 

"Steven Defour koos er nog liever voor om in de kelder van de Premier League te gaan spelen dan nog één seizoen bij Anderlecht te spelen, dat zegt meer dan genoeg. En dat is de verdienste van een handvol bekrompen onverlaten die met hun acties hun favoriete ploeg hebben benadeeld", is Vandenbempt hard.

"Ze beseffen niet, of beter, ze willen het gewoon niet inzien dat ze nu een enorm leeg gat geslagen hebben op het middenveld van Anderlecht. Defour was de aanjager en diegene die pressing bleef uitvoeren. Hij had diepgang en regelde het middenveld. Vooral Tielemans en Dendoncker gaan zijn ervaring missen, iets wat heel belangrijk was in hun verdere ontwikkeling. Momenteel is er niemand anders die de rol van Defour kan overnemen. En dat is toch nodig in een elftal dat nog op zoek is naar evenwicht", belsuit de sportjournalist. 
 



anderlecht-online forum