"Respect werkt langs beide kanten"

WOENSDAG, 17 AUGUSTUS 2016, 08:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Sebastien De Maio en Anderlecht, na nog geen vijftig dagen is het verhaal zo goed als over. De Fransman legt vandaag al medische testen af bij Fiorentina na een woordenwisseling met de coach voor een volle kleedkamer: "Coach, respect moet van beide kanten komen, anders werkt het niet", was De Maio duidelijk. 

René Weiler was niet tevreden over de prestatie van De Maio op STVV en zegde hem dat ook duidelijk tijdens de nabespreking. Alleen was de verdediger daar niet mee opgezet en ging verbaal in tegen de coach. Dat was dan weer niet naar de zin van de Zwitser en de emoties liepen vervolgens hoog op.

"Als jij mag spreken, dan ik ook", repliceerde De Maio, "Respect werkt langs beide kanten coach, als jij ons niet respecteert dan wij jou ook niet." Straffe woorden van de verdediger die daarmee eigenlijk zijn doodvonnis tekende bij Anderlecht. Die nam dan maar zijn telefoon en belde voor een volle kleedkamer naar zijn makelaar met de opdracht om stante pede een nieuwe club voor hem te zoeken.

En zo geschiede, De Maio legt vandaag al zijn medische testen af bij Fiorentina waar hij gaat spelen op huurbasis. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.