De Maio botst weer met Weiler

DINSDAG, 16 AUGUSTUS 2016, 08:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE René Weiler en Sebastien De Maio, het botert niet echt tussen die twee. Vooral als de coach de verdediger openlijk op zijn fouten wijst. Dat gebeurde ook tijdens de nabespreking van de wedstrijd op STVV en De Maio het daar helemaal niet mee eens was. 

Van fysiek contact is er geen sprake tussen de twee, maar het is al de tweede keer dat beide heren serieus in de clinch liggen. Ook na de wedstrijd tegen Rostov kreeg De Maio kritiek van Weiler, de volgende wedstrijd tegen Kortrijk mocht de Fransman dan plaatsnemen op de bank. Het is duidelijk dat Weiler geen interesse heeft met wat een speler gekost heeft, een speler moet presteren. De Maio kwam enkele weken geleden over voor 3,3 miljoen euro.

Tijdens de nabespreking over STVV was het dus weer prijs, nadien kon De Maio ineens niet meer trainen. 

Vraag is nu natuurlijk wie Weiler in de defensie gaat zetten tegen Slavia Praag indien De Maio echt niet meer kan trainen. Eventuele alternatieven zijn Michaël Heylen, Olivier Deschacht of Leander Dendoncker. Weiler heeft nog twee dagen om een beslissing te nemen, donderdag speelt Anderlecht in Praag. 



anderlecht-online forum