Praet lijkt dan toch te blijven

ZONDAG, 14 AUGUSTUS 2016, 16:47 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dennis Praet lijkt dan toch nog een jaartje bij Anderlecht te blijven. Dat heeft de middenvelder beslist volgens Spaanse bronnen. Dat is alvast goed nieuws voor trainer Weiler, die de speler graag in zijn kern wil. Voor het bestuur van de club, levert dit wel extra kopzorgen op.

Dennis Praet probeert al twee jaar weg te geraken bij Anderlecht, maar geen enkele club wil het gevraagde bedrag ophoesten (10 miljoen euro). Met het einde van de mercato in zicht, lijkt de ex-winnaar van de Gouden Schoen de knop te hebben omgedraaid. Door nog een jaartje te blijven kan hij namelijk volgend jaar gratis weg. Dit geeft ook mogelijkheden om een hoger loon te eisen bij zijn toekomstige club. 

In dat geval zal manager Van Holsbeeck wel alles uit de kast moeten halen om Praet een nieuw contract aan te bieden. Zo niet, ziet hij een serieus transferbedrag door de neus geboord. Indien Praet toch voor een jaar zou verlengen, zullen er waarschijnlijk voorwaarden voor een vertrek worden opgenomen onder de vorm van een afkoopsom. Die zal alvast een pak lager liggen dan de gevraagde 10 miljoen...



anderlecht-online forum