Capel: "Voelde meteen het volste vertrouwen"

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2016, 16:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Diego Capel speelt vanavond zijn tweede wedstrijd bij Anderlecht. Hij in intussen ruim een week in België en het bevalt hem prima. "Spelen bij een club als Anderlecht laat me toe om te groeien."

"Het gebeurde allemaal snel", vertelt Capel bij Tuttomercatoweg. "Vanaf het eerste contact voelde ik veel vertrouwen van het Anderlecht-bestuur. Ik ben blij om te kunnen voetballen voor een club met zo'n rijk verleden als Anderlecht. Ik werd ook erg goed ontvangen, zowel door mijn ploegmaats als door de club zelf. Ik zal hier verder kunnen groeien in mijn carrière."

Capel komt van Genua waar hij slechts één seizoen aan de slag was. Een succes was zijn Italiaans avontuur niet. "Maar ik heb geen spijt. Ik probeer alles positief te bekijken en mezelf steeds te verbeteren", zegt hij hierover. "Ik vind het jammer dat ik niet de kansen heb gekregen die ik verdiende, maar ik heb mezelf niets te verwijten. Ik zal Genua en zijn fans altijd een warm hart toedragen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.