Zowel Anderlecht als Al Jazira houdt been stijf

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2016, 07:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfer van Steven Defour naar Al Jazira zit in het slop. Anderlecht blijft bij de eis om de tranfersom van zeven miljoen euro in één keer te betalen. Al Jazira wil niet afstappen van het voornemen om dit in schijven te doen. De Qatarezen hebben nu een deadline Angesteld.

Twee dagen, zo lang geeft Al Jazira aan Anderlecht gegeven om akkoord te gaan met hun bod. "Anders is het oven", stelt Mich Bakkovens, vertegenwoordiger van Al Jazira in Het Laatste Nieuws. "Ik ben niet van plan om ons bod te wijzigen. en heb geen zin in getreuzel. Binnen twee dagen keer ik terug naar Abu Dhabi, met of zonder Defour. Ik zal echt geen slaap laten als de deal niet rond raakt."

Anderlecht ziet Defour liever naar Burnley vertrekken. De Engelsen bieden twee miljoen euro meer. "Maar Steven wil niet naar Engeland, hij wil enkel naar Al Jazira", aldus Bakkovens. Dat blijkt ook uit berichten uit de entourage van Defour. Als Anderlecht niet overstag gaat, dreigt het met een misnoegde speler te blijven zitten.



anderlecht-online forum