Leya Iseka: "Vertrokken om beter terug te keren"

WOENSDAG, 10 AUGUSTUS 2016, 08:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht verhuurt Aaron Leya Iseka dit seizoen aan Marseille. Zonder aankoopoptie, want Anderlecht gelooft rotsvast in het talent van de jonge spits. Omdat Marseille een nieuwe ploeg moet bouwen, liggen er zeker speelkansen voor Leya Iseka.

Iseka krijgt volop zijn kans tijdens de voorbereiding. Met Bafetimbi Gomis van Swansea trok Marseille ook een ervaren spits aan, maar de kans is groot dat beide zullen samen spelen. "De voorbije weken heb ik een goede band opgebouwd met Gomis. Het is nu aan mij om een plaats te vinden aan zijn zijde en zoveel mogelijk speelkansen af te dwingen", aldus Leya Iseka.

Vorig seizoen ging volledig de mist in door een zware knieblessure die hij opliep begin oktober. En omdat Anderlecht zich geen derde seizoen zonder landstitel kan veroorloven, was er in Brussel niet de ruimte om rustig te groeien. Dat hoopt Leya Iseka in Marseille wel te kunnen. "Ik ben bij Anderlecht vertrokken om volgend seizoen sterker terug te komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.