"De Maio speelde tegen Rostov niet zijn beste match"

MAANDAG, 8 AUGUSTUS 2016, 09:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen Sébastian De Maio gisteren tegen Kortrijk. De Fransman betaalde het gelag voor zijn matige prestatie tegen Rostov. Maar ook zonder hem kreeg Anderlecht opnieuw een dom tegendoelpunt te slikken en dat zint René Weiler niet.

“De Maio heeft al alles gespeeld en tegen Rostov was het niet zijn beste wedstrijd”, legt Weiler uit. “Het kan gebeuren dat je niet start, want we hebben verschillende spelers. Omdat Kara Europees nog steeds geschorst is, zal De Maio zich tegen Slavia Praag kunnen tonen.”
 
Afgaand op zijn gezichtsuitdrukking leek De Maio niet blij te zijn met zijn plaats op de bank. “Als speler moet je aanvaarden dat er concurrentie is. Zelfs goede spelers kunnen op de bank beginnen. Het is dan aan hen om te tonen dat ze de volgende wedstrijd op nieuw willen spelen.”
 
Met of zonder De Maio, feit is dat Anderlecht in vier duels nog geen enkele keer de nul kon houden. “Ik weet dat we nog moeten werken aan de automatismen, maar het bevalt me niet dat we telkens een doelpunt incasseren. Ik hou van offensief voetbal, maar ook defensief moet het kloppen. Ik ga hierover nog praten met mijn spelers.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.