Veiligheidsmaatregelen nog steeds van kracht

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2016, 10:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Supporters die de wedstrijden tegen Heerenveen en Rostov al hebben bijgewoond hebben het al gemerkt, de veiligheidsvoorschriften naar aanleiding van terreurniveau drie, blijven van kracht. We zettten ze nog even allemaal op een rij voor de wedstrijd van morgen. 

Deze maatregelen werden genomen in overleg met de Pro League, de ordediensten, de voetbalcel en de supportersfederaties. 

  • Rugzakken en handtassen zijn niet toegelaten in de stadions. Er zal bovendien geen depot zijn voor handtassen en rugzakken. Dit geldt voor iedereen: supporters, VIP’s, externe firma’s, hostessen, enzovoort… Er zal een absolute nultolerantie worden toegepast. 
     
  • Alle supporters zullen bij de ingang van het stadion onderworpen worden aan een systematische en grondige fouille. Supporters worden daarom vriendelijk gevraagd om op tijd naar het stadion te komen. 
     
  • De klanten met een parking Esplanade, ondergronds of in de lengte van tribune 3 moeten TEN LAATSTE een uur voor de wedstrijd aangekomen zijn. Zo niet kunnen ze geen gebruik meer maken van hun parkeerplaats. 
     
  • De supporters worden gevraagd om tijdens de rust in het stadion te blijven.




anderlecht-online forum