"Beter dat Okaka opstapt"

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2016, 13:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het lijkt erop dat de liefde (die er nooit echt geweest is) tussen René Weiler en Stefano Okaka volledig over is. Weiler liet deze middag tijdens de persconferentie duidelijk verstaan dat er geen plaats meer was voor de Italiaan bij paars-wit. "Het is het beste dat hij opstapt", aldus Weiler. 

Okaka sloot later bij de groep aan door de transferperikelen naar China, die uiteindelijk op niets uitdraaiden. Daardoor kwam hij ook met overgewicht toe op Neerpede en dat was niet naar de zin van René Weiler en die liet dat duidelijk verstaan aan de Italiaan. De eergevoelige Italiaan kon moeilijk verteren dat de coach hem 'en plein public" aansprak over zijn overgewicht. 

Sindsdien is Okaka verwezen naar de B-kern en het lijkt er sterk op dat hij daar ook zal blijven: “Het is voor beide partijen het beste dat er zo snel mogelijk een oplossing komt,” liet de Weiler weten.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.