Kurban Berdyev: "Het tactische plan is klaar"

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2016, 20:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht heeft een goede uitgangspositie door 2-2 te gaan winnen in Rusland, maar dat wil niet zeggen dat Rostov het zomaar opgeeft. "We hebben ons goed voorbereid", zegt Kurban Berdyev, coach van Rostov, "Het tactische plan is klaar". 

"We hebben Anderlecht de afgelopen week goed geanalyseerd. In de heenwedstrijd hadden we problemen in de defensie dus hebben we gezocht naar een oplossing", laat Berdyev weten, "We hebben ons voorbereid zoals we ons voorbereiden als we tegen een topclub spelen in Rusland. Ook voor Anderlecht hebben we een tactisch plan uitgestippeld. Enkele van mijn spelers hebben rust gekregen en sommige werken een individueel programma af. De competitie in Rusland is nog niet begonnen maar mijn spelers zijn mentaal en fysiek voor honderd procent klaar om te spelen."

Vooral de Spaanse centrale verdediger César Navas had in de heenwedstrijd veel problemen met Youri Tielemans: "We hebben de heenwedstrijd meermaals bekeken en geanalyseerd maar ik ga hier nu wel niet uitleggen hoe ik Tielemans ga afstoppen."
"De Russische competitie haalt een hoog niveau, ik denk niet dat er met Anderlecht een groot verschil is", aldus nog Navas. 





anderlecht-online forum