Weiler: "Defour is van onschatbare waarde"

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2016, 14:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Slaat Steven Defour weldra de poorten van het Astridpark achter zich toe? René Weiler en Youri Tielemans kregen vanmiddag op de persconferentie voor Rostov – Anderlecht vragen over een mogelijk vertrek van Defour. Allebei hopen ze dat hij blijft.

“Defour is een buitengewone speler en in mijn ogen is hij van onschatbare waarde voor Anderlecht. Ik hoop dat hij blijft”, geeft Weiler aan. “Ik weet dat hij zich momenteel erg stoort aan de problemen die sommige supporters hebben met hem. Ik begrijp hem en ik steun hem te volle. Tot nu toe sprak hij me nog niet over een eventuele wens om te vertrekken. Mijn positie is alleszins duidelijk: ik hoop oprecht dat hij blijft.”

Ook Tielemans houdt Defour, nochtans een rechtstreekse concurrent, liever aan boord. “Steven en ik begrijpen elkaar goed en vinden elkaar vlot op het veld. In Rostov liep het goed en ook tegen Moeskroen viel Steven goed in. Of ik al die transferverhalen me storen? Zolang iedereen zich ten volle geeft op training en tijdens de wedstrijden, kan ik ermee leven.”





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.