Defour naar Al-Arabi?

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2016, 07:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Steven Defour is de beledigingen en verwijten beu en wil vertrekken bij Anderlecht. We kunnen het hem ook moeilijk kwalijk nemen, wie krijgt nu wel graag bier en verwijten naar zijn hoofd nadat je je al twee jaar lang inzet voor de club. Mogelijk biedt Al-Arabi een uitkomst voor de middenvelder.

Toch lijkt nog niet alles verloren, Al-Arabi is nogal ver weg en daar staat Defour niet voor te springen, zeker nu hij net vader geworden is van een dochtertje Ariana.

Supporters zijn ook al massaal aan steunbetuigingen begonnen om de middenvelder te overhalen om toch bij paars-wit te blijven. Het overgrote deel ziet wél in dat Defour meer dan een meerwaarde is voor de ploeg. Ze vragen dan ook op sociale media om Defour luidkeels te steunen tijdens de wedstrijd tegen Rostov. Wie weet dat, indien Anderlecht wint met Defour als kapitien en hij dan enthousiast aangemoedigd wordt uit te tribunes, hij alsnog van gedachten kan veranderen.

In ieder geval is de onvrede van de middenvelder bij verschillende ploegen in de oren geklonken. Zowel Lazio als Southampton kwamen al luisteren, momenteel zonder gevolg. Al-Arabi is dan wel conreter, daar hebben ze de miljoenen om Defour binnen te halen.

Hoe dan ook, Anderlecht verwacht voor 10 augustus een antwoord van Steven Defour, blijven of niet. En het is geen geheim dat veel zal afhangen van de wedstrijd tegen Rostov. Dus ook langs deze kant een warme oproep om de middenvelder massaal te steunen tijdens het duel tegen de Russen morgen. En wie weet, kan hij alsnog van gedacht veranderen. Wij hopen het in ieder geval met u.



anderlecht-online forum