Massale steun voor Steven Defour na recente heisa

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2016, 00:13 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE - ANDERE In de afgelopen dagen was het heel wat te doen rond Steven Defour. Een klein deel van de fans staat nog steeds niet achter de middenvelder omwille van zijn Standard verleden. Defour was actief voor de Rouches ten tijde van het Witsel incident. De laatste dagen ontvingen we echter massaal veel steunbetuigingen gericht aan Steven.

Sinds de hernieuwde heisa rond de persoon van Defour, stond onze mailbox roodgloeiend. Anderlecht-Online ontving een groot aantal e-mails met steunbetuigingen voor de speler. Het zijn er zelfs zo veel, dan we ze onmogelijk allemaal kunnen behandelen - waarvoor alvast onze excuses.

Dat er zulke massale tegenbeweging op gang komt, is ongezien. Zo uitzonderlijk zelfs, dat we er een nieuwsbericht aan wijden. In het verleden kregen heel wat spelers de volle laag in het Astridpark. Ook toen kwamen er steunacties op gang, maar niet op deze schaal. Het is in ieder geval een evolutie die we steunen; Steven is al twee jaar een Anderlechtspeler en we kunnen ook dit seizoen zijn kwaliteiten en ervaring gebruiken. Dit bericht is dan ook vooral bedoeld om een positieve noot de wereld in te sturen, na al het negatieve nieuws rond Steven. Laat het meteen ook een correctie van de perceptie zijn én een signaal aan het adres van Steven: 99,9% van de fans staat wél achter je.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.