"Steven heeft het gevoel dat niets goed genoeg is"

MAANDAG, 1 AUGUSTUS 2016, 19:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Steven Defour kreeg van René Weiler de aanvoerdersband tegen FC Rostov, en daarmee was het hek van de dam, althans voor een kleine groep supporters. De gebeurtenissen hebben de middenvelder wel erg aangegrepen die nu zelfs aan vertrekken denkt. Dat zegt zijn manager Paul Stefani tegenover Sporza

"Steven is heel, heel graag kapitein. Maar hij vraagt zich af wat hij nog meer kan doen, hij heeft het gevoel dat wat hij ook doet, niets goed genoeg is. De zaken die gebeurt zijn met de supporters hebben hem echt aangegrepen, het schreeuwen, het gooien met bier", zegt de manager van Defour, Paul Stefani. 

"Dat heeft Steven pijn gedaan. Hij had het zich anders voorgesteld. Hij zegt: "Ik doe mijn uiterste best, geef me 100 procent en ben altijd bereid om heel hard te werken. Dan is zo'n reactie niet fijn."

"Het bestuur ziet ook dat Steven ongelukkig is met deze situatie. We hebben nu afgesproken dat we de zaak enkele dagen laten berusten en dan kijken wat er zal gebeuren. Als er een goed bod komt waarin iedereen zich kan vinden, dan zijn we bereid om daar over te praten. Enkele ploegen zijn als eens komen luisteren voor Steven maar momenteel is er nog niets echt concreet. Of vertrekken eerder een oplossing lijkt dan blijven? Ja, dat kun je zo omschrijven", aldus nog Stefani. 





anderlecht-online forum