Cordier blijft, Proto komt terug en wat met Copa?

DINSDAG, 14 APRIL 2009, 11:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is druk bezig met zijn keepers voor volgend seizoen. Het lichtte de optie op Michael Cordier (foto) en manager Van Holsbeeck bevestigde de terugkeer van Silvio Proto. Intussen wordt ook Copa gescout.


Aan keepers zal Anderlecht volgend jaar geen gebrek hebben. "Proto komt terug van Germinal Beerschot, dat staat vast", klinkt Van Holsbeeck formeel. "We moeten ook zien hoe het verloopt met het het herstel van Daniel Zitka."

Mocht er één of meerdere doelmannen vertrekken, dat zou Barry Copa van Lokeren de topkandidaat zijn om hen te vervangen. De Ivoriaan speelt een erg sterk seizoen en hield Anderlecht vorige week op z'n eentje van de zege. Hij droomt intussen zelf van een topclub.

In Studio 1 werd er zondag druk gespeculeerd over de keeperskwestie bij Anderlecht. Johan Boskamp insinueerde zelfs dat Anderlecht Maarten Stekelenburg, de nummer één bij Oranje maar nu op de bank bij Ajax, bij zijn club zou weghalen. Daniel Zitka werd dan weer gelinkt aan Germinal Beerschot. Deze berichten worden door alle partijen echter ontkent.

Eerder werd ook de optie op verdediger Bernadez al gelicht. Hij blijft, net als Cordier, tot 2012.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.