"Opgepast voor Westerlo!"

DINSDAG, 14 APRIL 2009, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de zege tegen Club Brugge wordt al druk gespeculeerd over de landstitel. Volgende week wacht echter Westerlo, een te duchten tegenstander. "Westerlo wordt de belangrijkste match van het seizoen", waarschuwt Olivier Deschacht.


Anderlecht heeft het dit seizoen al eens laten afweten de week na een sterke prestatie, dit mag nu niet meer gebeuren. "Als we die match winnen dan mogen we de titel gewoon niet meer weggeven", aldus de aanvoerder van Anderlecht.

Zijn ploegmaat Mbark Boussoufa laat hetzelfde geluid horen. "Westerlo wordt gewoon moeilijker dan Club Brugge. Ze hebben nu verloren tegen AA Gent en zullen dus extra gemotiveerd zijn."

Ook in de bestuurskamer heerst er voorzichtigheid. In het verleden ging Anderlecht al enkele keren zwaar verliezen in het Kuipje. "Op Westerlo is Anderlecht volgens mij nog altijd favoriet om te winnen", zegt voorzitter Roger Vanden Stock. "Maar buitenshuis spelen we toch vaak minder goed. Als je het parcours van Westerlo bekijkt, dan kan je enkel besluiten dat het een gevaarlijke tegenstander is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.