Jacobs: "Iedereen wil de topper winnen"

VRIJDAG, 10 APRIL 2009, 18:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft zijn mannen op scherp gezet voor zondag. Naast de drie punten staat tegen Club Brugge immers ook veel prestige op het spel. "Ik wil de drie punten, maar het zou leuk zijn als we ook mooi voetbal kunnen brengen."


Dat Anderlecht afgelopen weekend er niet in slaagde te scoren, bezorgt Jacobs geen kopzorgen. "We blijven de meest scorende ploeg van de hele competitie", klinkt hij zelfzeker. "Het is ook belangrijk om te kijken waarom we niet scoorden. Het zou erg zijn als je geen kansen creëert, maar daar lag het niet aan. Misschien waren we wat overhaast in de afwerking, misschien hadden we een tikkeltje pech. Copa stond ook schitterend te keepen."

Nu het einde van het seizoen nadert, wordt er steeds meer gespeculeerd over de landstitel. "Eigenlijk mochten we sinds de eerste speeldag niets laten liggen dus moeten we nu ook de drie punten pakken", probeert Jacobs de druk van de ketel te houden. "Ik denk nog niet aan een eventuele testmatch (of testmatchen) want zover zijn we zeker nog niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.