Polak: "De concentratie bij de spelers is erg groot"

VRIJDAG, 10 APRIL 2009, 13:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Jan Polak beseft dat zondag absoluut moet gewonnen worden. "Ondanks de moeilijke periode die Brugge doormaakt, blijven ze een goede ploeg", waarschuwt de Tsjech. "Maar we hebben de kwaliteiten om hen te kloppen."


Jan Polak herinnert zich de heenmatch nog erg goed. "Het gelijkspel liet ons toen wat op onze honger zitten. We verdienden de drie punten in Jan Breydel", kijkt Polak terug. "Nicolas Frutos werd zwaar gestraft toen hij uitgesloten werd na een duel met Simaeys." Tijd dus voor revanche. "We moeten Brugge zondag kloppen, gewoonweg omdat we geen recht meer hebben op een misstap in de laatste rechte lijn naar de titel."

"We moeten nu nog één objectief voor ogen hebben: de laatste zes matchen winnen", klinkt Polak zelfbewust. "Daden hebben we nodig, geen woorden. Het is niet door te praten dat we de titel zullen pakken, maar wel door ons te concentreren op onze eigen ploeg." Over Standard weigert hij dan ook te spreken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.