Cordier: "Begin stilaan mijn vorm terug te vinden"

DONDERDAG, 2 APRIL 2009, 12:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Michaël Cordier zal binnenkort weten of hij nog in het Astridpark kan blijven spelen. "Ik weet niet precies wanneer de optie gelicht moet worden, maar ik denk tegen eind april", zegt de keeper in Sudpresse.


"Ik hoop nieuws te hebben binnen dit en twee weken", aldus Cordier. "In ieder geval ben ik er nu niet mee bezig. Ik probeer zo goed mogelijk mijn best te doen tijdens de matchen en op training."

Bij Brussels zat Cordier op een dood spoor. "2008 was geen goed jaar voor mij, maar het einde van het jaar was dan weer ongelooflijk. Ik zat op een zijspoor bij Brussels en plots speelde ik bij de beste club van het land. Iedereen droomt ervan te spelen bij Anderlecht. Deze kans kwam echt uit de lucht vallen."

Johan Walem is tevreden over de prestaties van de doelman bij de beloften. "Ik begin stilaan mijn vorm terug te vinden. Het is het bewijs dat ik vooruitgang boek en dat ik me goed voel", weet hij. "Ik werk en ik voel me klaar als ze een beroep zouden doen op mij. Ik herleef echt. Ik geniet zonder me veel vragen te stellen. Na alle moeilijke momenten die ik heb meegemaakt, relativeer ik veel meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.