Hasi: "In Youri zijn hoofd zit het weer goed"

WOENSDAG, 30 MAART 2016, 15:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi heeft de keuze tussen Steven Defour en Youri Tielemans op het middenveld. Wie van de twee we het meeste gaan zien in de play-offs, daarover wil de coach nog niet in zijn kaarten laten kijken. Het enige wat volgens Hasi nu telt is winnen voor de club.

"Youri heeft tegen KVK een heel goeie wedstrijd gespeeld, hij is niet meer dezelfde speler van drie maanden geleden", zegt Hasi, "Het zit weer goed in zijn hoofd waardoor hij scherper staat en veel beter speelt."

"Ik wil terug de Youri zien die hier aangekomen is, toen had hij plezier in alles wat hij deed. Ik wil hem dus niet teveel druk opleggen voor de play-offs. Ik wil nu eerst de Youri van vroeger terugzien."

Geen evidente keuze

"Het kan evengoed zijn dat Steven speelt, we hebben of Tielemans of Defour nodig. Ik zal die keuze maken als is het geen gemakkelijke. Het enige wat nu echt van belang is, is de komende tien wedstrijden winnen. Het draait nu enkel en alleen om Anderlecht, niet om individuele spelers. De beslissing met wie we spelen ligt uiteindelijk bij mij. Maar we moeten nu winnen voor de club", belsuit Hasi.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.