Anderlecht verliest finale Future Cup

MAANDAG, 28 MAART 2016, 17:02 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Anderlecht is er niet in geslaagd de Future Cup te winnen. Het verloor de finale tegen Arsenal na strafschoppen.

Mede door de enorme wind werd het een draak van een finale. Voor de rust viel er geen enkele doelpoging te noteren. Na de pauze zorgden enkel wat wissels voor animo. Pas na twintig minuten in de tweede helft was er een eerste schot op doel. Het kwam van Anderlecht. Na twee keer een half uur eindigde de partij op een logische 0-0.

Strafschoppen moesten een winnaar aanduiden en daarin was Arsenal de betere.

Anderlecht begon met: Svilar, El Kababri, Bornauw, Delcroix, Foulon, Loua, Bassong, Corryn, Van Keilegom, Amuzu, Ndayishimiye
Invallers:Marenko, Da Silva Katalay, Tinelli, Selahi, Sambi Mboyo, Dewaele, De Looze