Vader Lukaku: "Jordan moet terug naar Anderlecht"

ZATERDAG, 26 MAART 2016, 08:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jordan Lukaku heeft zich bij Oostende ontwikkelt tot één van de beste Belgische linksbacks. Volgens vader Roger is hij klaar voor een volgende stap en hij heeft zelfs een club in gedachten. "Een terugkeer naar Anderlecht zou goed zijn."

Lukaku vertrok drie jaar geleden in niet bepaald optimale verstandhouding bij Anderlecht. Maar nu is hij veel rijper, zegt zijn vader. "Zoals veel jongeren begreep Jordan sommige dingen niet, al waren ze bedoeld voor zijn eigen goed", vertelt vader Roger in Het Laatste Nieuws. "Vroeger schatte Jordan niet in hoe belangrijk bepaade zaken zijn. Ook naast het veld. Maar nu heeft hij de knop omgedraaid."

"Jordan is klaar om een volgende stap te zetten", vindt Roger. "Een terugkeer naar Anderlecht zou goed zijn. Er zijn mogelijkheden, maar evident is het niet. Jordan is vertrokken omdat Hasi hem niet moest en Hasi is er nog steeds."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.