"Anderlecht biedt 10 miljoen euro voor spits AS Roma"

VRIJDAG, 25 MAART 2016, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS We vinden het moeilijk om te geloven, maar volgens de Italiaanse website Forzaroma.info heeft Anderlecht 10 miljoen euro klaar voor Federico Ricci. Ricci is een 21-jarige aanvaller die momenteel wordt uitgeleend aan Crotone.

Ricci debuteerde in december 2013 in de hoofdmacht van AS Roma. In het seizoen 2013-2014 kwam hij in totaal aan één basisplaats en drie invalbeurten voor de Romeinen. Het seizoen erop leende Roma de jonge spits uit aan Crotone in de Serie B. Daar was hij ook vooral invaller, maar toch besliste Crotone hem nog een jaar te huren. Met succes. Dit seizoen brak Ricci helemaal door en hij scoorde al negen keer. Gisteren debuteerde Ricci ook bij de Italiaanse U21.

Deze prestaties zijn volgens Forza Roma niet onopgemerkt gebleven voor Anderlecht. De Brusselaars zouden verschillende jonge Italianen volgen en Ricci is er één van. Torino en Chievo zouden Ricci volgend seizoen willen huren van Roma, maar Anderlecht zou een stap verder willen gaan en 10 miljoen euro voor hem neertellen. Roma-coach Luciano Spalletti wil Ricci eerst een kans geven tijdens de voorbereiding alvorens te beslissen over een (definitieve) transfer.

Ons lijkt het echter straf mocht Anderlecht 10 miljoen euro neertellen voor een speler. Het clubrecord staat momenteel op 6,5 miljoen euro voor Steven Defour. 10 miljoen euro is wel een serieus stuk meer.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.