"Terreuraanslagen extra reden voor vertrek"

WOENSDAG, 23 MAART 2016, 06:14 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matias Suarez en Andy Najar vinden de afschuwelijke terreuraanslagen van dinsdag een extra reden om Brussel en België te verlaten. Beiden zullen in juni een transfer proberen te forceren. Najar bracht zijn familie ondertussen al naar New York.

In de Latijns Amerikaanse pers lichtten beide spelers, onafhankelijk van elkaar, hun toekomstplannen toe. Voor Suarez, die sowieso wou terugkeren naar Argentinië, lijken de terreuraanslagen in Brussel de laatste druppel te zijn: "Dit doet me meer en meer denken aan een terugkeer naar Belgrano", zegt de Argentijn. Indien de club nog wat geld wil vangen voor de speler, zal het deze zomer moeten overgaan tot een verkoop.

Maar ook Andy Najar lijkt de aanslagen aan te grijpen om een vertrek af te dwingen: "Ik speel graag voor Anderlecht en ze hebben mij tot een betere voetballer gemaakt. Maar ik ben bang voor de veiligheid van mijn gezin. Ik heb ze ondertussen overgebracht naar New York. Ikzelf keer terug om de play-offs af te werken, maar ik heb niet veel zin om daarna nog te blijven", klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.