Hasi gelinkt aan Aston Villa

MAANDAG, 21 MAART 2016, 17:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens de Britse krant Daily Mail zou Aston Villa zich binnen de 24 uur ontdoen van zijn manager Remi Garde. Eén van de namen die valt als kandidaat-opvolger, is die van Besnik Hasi.

Topkandidaat om Garde op te volgen zou voormalig Leicester-manager Nigel Pearson zijn. Ook Steve Bruce (Hull City) en Tony Pulis (West Bromwich) worden genoemd, net als Besnik Hasi. "Hasi werd aan Villa voorgesteld als een coach met veel potentieel", zo valt te lezen. De Daily Mail weet dat Hasi snel een reputatie heeft opgebouwd van een coach die jonge spelers helpt zich te ontwikkelen en die de verkoop van sterkhouders kan opvangen."

De Daily Mail meldt wel niet of Hasi een optie is om meteen over te nemen of pas volgend seizoen. Ook Bruce en Pulis zijn momenteel nog aan de slag bij een club. Aston Villa lijkt bovendien al veroordeeld tot degradatie. Met nog zeven wedstrijden te spelen, heeft het een achterstand van twaalf punten op de eerste veilige plaats.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.