Nuytinck: "Nu tien finales en kampioen worden"

ZATERDAG, 19 MAART 2016, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bram Nuytinck speelde tegen Shakhar Donetsk twee keer de volledige wedstrijd. De Nederlander baalde na de uitschakeling, maar houdt een goed gevoel over aan de Europese campagne. "En dat moeten we meenemen."

"Het is zonde", begon Nuytinck na de partij tegen Shakhtar. "We hadden kansen, al waren het vooral halve. Een doelpunt van Kara dat wordt afgekeurd, een strafschop die hij niet krijgt: het hangt af van zulke details. De samenwerking met Kara verliep trouwens prima. We gaven weinig tot geen kansen weg tegen een sterke ploeg. Behalve op het einde, maar toen moesten we risico's nemen."

"Maar we mogen trots zijn op wat we gepresteerd hebben tijdens onze Europese campagne. We klopten Tottenham en Monaco en Olympiakos is ook geen kleine ploeg. We hebben hier zeker onze plaats. Dit moeten we meenemen naar de volgende wedstrijden."

Dat Anderlecht zich nu volledig kan focussen op de competitie, ziet Nuytinck niet meteen als een extra troef. "Als Anderlecht zijnde moeten we de combinatie van competitie en Europa aankunnen. Nu wachten ons nog tien finales en die wil ik afsluiten met de titel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.