Hasi: "We weten wat ons te doen staat"

WOENSDAG, 16 MAART 2016, 14:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Woensdag, kort na de middag, gaf coach Besnik Hasi zijn persconferentie op Neerpede naar aanleiding van de wedstrijd tegen Shakthar Donetsk, komende donderdag in het Constant Vanden Stock Stadion.

"We moeten tegen een heel sterke ploeg een achterstand ophalen, we weten dus wat ons te doen staat", zegt de coach tegenover de aanwezige pers, "We moeten er alles aan doen om eerst te scoren en om de nul te houden. We hebben te Lviv teveel defensieve geschenken uitgedeeld, dat moeten we nu zeker vermijden. We moeten nu durven risico's nemen en iets proberen. Op welk moment in de wedstrijd juist, dat zal nog afwachten zijn."

Mijn ploeg heeft in deze Europa League al laten zien dat het tot grootse prestaties in staat is tegen grote en sterke ploegen en dat zal ook morgen zeker nodig zijn. Iedereen is alvast heel gemotiveerd en wil tot het uiterste gaan”, aldus nog de coach.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.