Praet: "In de play-offs is alles mogelijk"

MAANDAG, 14 MAART 2016, 21:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een noodzakelijke overwinning voor het aanvang de play-offs, het is een tevreden Dennis Praet die de pers te woord staat na de wedstrijd tegen Kortrijk. De ploeg heeft vertrouwen opgedaan met deze overwinning en heeft vertrouwen getankt voor Shakthar. 

"We hebben een goede prestatie geleverd, 3 punten gepakt en geen tegendoelpunt geslikt. Het is dus een heel belangrijke overwinning voor ons, met het zicht op PO 1. We hadden dit succes nodig, het heeft ons deugd gedaan", aldus een gelukkige Praet.

Is het vertrouwen terug in de groep ? 

"Het vertrouwen is nooit echt weggeweest, maar we hebben onze non-matchen gehad, het was cruciaal dat we vandaag konden winnen en dat hebben we ook gedaan. We richten ons nu op Shakhtar en vervolgens op de play-offs met een goed gevoel."

Vier punten achterstand op de leider. Is dat teveel om titel 34 binnen te halen? 

"We hebben enkele punten achterstand maar niets onoverkomelijk. Alles is nog mogelijk. Als we onze eerste wedstrijd winnen en Club Brugge verkijkt zich op Gent, dan gaan ze punten verliezen en staan we opeens weer allemaal bij elkaar.... In de play-offs is alles mogelijk! "

Play-off 1 zonder Standard maar met Zulte-Waregem, een goede zaak voor Anderlecht ? 

"We hebben het altijd moeilijk gehad tegen Standard, het is dus positief voor ons dat het Zulte-Waregem geworden is. We hebben al heel goede wedstrijden gespeeld tegen Zulte-Waregem. Dus dat is inderdaad heel positief voor ons ja."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.