Hasi: "Druk van binnenuit nergens goed voor"

MAANDAG, 14 MAART 2016, 07:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Door de overwinning tegen Kortrijk kan Besnik Hasi weer even rustig adem halen. Toch is de coach niet helemaal happy. Het valt hem zwaar dat er de voorbije week ook druk gezet werd vanuit de bestuurskamer.

"Of er nu meer rust is? Niet echt neen. Er is hier nooit rust", zegt Hasi. "Als je 1 op 9 haalt, verliest tegen Beveren en Moeskroen en negen punten achterstaat op Brugge, dan weet ik dat ik onder druk sta. Dat de kranten hierover schrijven, is normaal. Maar het dat ook van binnen de club de druk groter gemaakt wordt, dat is nergens goed voor. Dan moet men de druk net weghalen."

Gelukkig voor Hasi zorgde Okaka voor een vroege voorsprong en werd het al bij al een eenvoudige zege. "Ik ben blij dat de spelers een goede reactie toonden", aldus de coach. "Zij hebben door deze zege aan krediet gewonnen. Ik? Ik niet hoor. Bij de volgende mindere wedstrijd zal de druk op mij weer toenemen. Voor mij is er niets veranderd. De druk is er al sinds het begin van het seizoen en zal blijven. Tenzij we alles winnen."

Toch nog even over de wedstrijd ook. Acheampong scoorde weer. "Eindelijk begint hij de goede looplijnen te maken", aldus Hasi. "Bovendien scoren we drie keer tegen een ploeg die drie weken op rij de nul hield."



anderlecht-online forum