Kara: "Bij Anderlecht is er altijd druk"

MAANDAG, 14 MAART 2016, 07:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj tekende gisteren voor zijn eerste doelpunt in de Jupiler Pro League. Met het hoofd kopte hij een voorzet van Alexander Büttner binnen. De Senegalees was sterk in de verdediging tegen KV Kortrijk, aan antwoord op de kritiek van de afgelopen dagen.

 "Dit was de overwinning waar we zaten op te wachten", zegt de Senegalees, "We hebben de wedstrijd onmiddellijk in handen genomen en de drie punten gepakt, wat héél belangrijk was voor ons. Bij Anderlecht is er altijd druk. Maar als prof moet je daar leren mee omgaan. Het is logisch dat als de resultaten tegenvallen men kritiek heeft op ons."

"We hebben een goede mentaliteit getoond vandaag, als een echte familie. Besnik Hasi heeft ons altijd gesteund en dat hebben wij vandaag ook gedaan. Er was ook kritiek op mij de afgelopen weken, maar als je fouten maakt, kan je dat verwachten", aldus nog Mbodj.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.