Nuytinck: "Ik geloof er nog in"

VRIJDAG, 11 MAART 2016, 07:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bram Nuytinck wil de handdoek nog niet in de ring gooien na het 3-1 verlies te Lviv. "Alles is nog mogelijk", is de Nederlander optimistisch, "We hebben toch kansen weten te creëeren, dat moeten we dan thuis toch ook kunnen."

"We zijn goed aan de wedstrijd begonnen. Maar Shakhtar bleef goed druk zetten en daardoor slikken we de 1-0 en moeten we weer beginnen zoeken waardoor we nog een tweede doelpunt moeten slikken", legt Nuytinck uit. 

"Heel spijtig van de 3-1, we waren nochtans veel beter in de tweede helft. 2-1 was beter geweest, het zou een stuk makkelijker geweest zijn. Nu hebben we het onszelf onnodig moeilijker gemaakt."

"Maar ik geloof er nog in, alles is nog mogelijk, zeker op basis van onze tweede helft en de kansen die we wisten te creëeren. Dat geeft hoop voor de thuismatch, daar moeten we toch ook zeker kunnen kansen afdwingen", aldus nog Nuytinck. 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.