Kara: "Moeten uit deze match leren"

VRIJDAG, 11 MAART 2016, 06:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj lag mee aan de basis voor de 2-0 gisteren. Maar dat wou de Senegalees niet geweten hebben. "Stop met altijd Okaka en mij de viseren", reageerde hij zelfs verbolgen. Om dan nadien toch toe te geven: "Iedereen maakt fouten."

"Ja ik gleed weg, maar er viel toch geen doelpunt uit", reageerde Kara boos, "We hebben hier als ploeg verloren, net zoals we als ploeg winnen. We moeten uit deze wedstrijd leren."

En de Senegalees ging nog even door: "Het is altijd hetzelfde met jullie, als het slecht gaat is het de fout van Kara en Okaka. Maar als het dan goed gaat, dan komen we niet ter sprake. Stop daarmee !!! Het doet pijn hoor dat jullie steeds op de man spelen."

De hand van Kara

Nochtans ging de Senegalees meermaals in de fout, in de tweede helft herpakte hij zich wel, maar toen was het kwaad al geschied. Al dacht hij in de slotminuten nog even te scoren met de hand, het leverde hem enkel een domme gele kaart op.

Even later ging Kara dan toch even voor de spiegel staan: "Toegegeven, misschien haal ik de laatste drie weken niet mijn beste niveau. Ik heb er niet meteen een verklaring voor en wil ook geen excuses gaan zoeken. We moeten nu positief blijven."

"We moeten ons nu richten op zondag, dan is er weer een belangrijke wedstrijd. We moeten winnen. Voor de coach. Voor de man die ons al maanden is blijven beschermen", besluit Kara.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.