Praet: "Het ligt niet aan Hasi"

WOENSDAG, 9 MAART 2016, 07:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dennis Praet stelde gisteren zijn nieuwe collectie van DJYCODE voor, een evenement dat al twee maand gepland stond. Praet nam ook de tijd om over de malaise bij Anderlecht te praten: "Het ligt niet aan Hasi", was de middenvelder duidelijk.

"De timing is niet optimaal", gaf Praet toe over de lancering van zijn nieuwe collectie, "Maar dit stond al twee maanden vast." Deschacht, Defour, Roef en teammanager Van Handenhoven woonden de voorstelling bij: "Ze dragen onze collectie ook, maar ze krijgen ze wel gratis. Zo gierig ben ik niet", voegde Praet er lachend aan toe.

Anderlecht

De malaise bij Anderlecht dan maar, Praet zucht: "Ik weet ook niet aan wat het ligt. Anders hadden we er al lang iets aan gedaan. Maakt niet uit wat er gezegd wordt: aan de mentaliteit ligt het niet. Kwaliteit is er ook voorhanden. Het is héél raar. Ik denk wel dat het groepsgesprek van deze week ons al een stuk verder heeft gebracht;"

Hasi

Over één ding is Praet duidelijk: "De coach zijn fout is het niet. Keer op keer blijft hij ons waarschuwen voor dat soort wedstrijden. Hij doet er alles aan om ons elke wedstrijd op scherp te zetten, maar we kunnen geen regelmaat brengen in onze prestaties. Voor elke stap vooruit doen we er twee acheruit. Heel frustrerend allemaal."

"Ik heb er vertrouwen in dat we ons beste niveau zullen halen in de play-offs", gaat Praet verder, "Gelukkig bestaan die nog. Maar nu eerst Shakhtar. Een lastige verplaatsing, maar Europees kunnen we toch wel altijd dat ietsje meer hé."

 



anderlecht-online forum