Frutos: "Gestreden als collectief"

DINSDAG, 8 MAART 2016, 22:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Nicolas leefde als een bezetene mee langs de zijlijn  tijdens de wedstrijd tegen Barcelona. De coach had niets dan lof voor zijn spelers. De rode kaart van Orel Mangala is volgens hem ook onterecht. Anderlecht zou eventueel bekijken of het de kaart kan aanvechten.

Anderlecht bereikte de kwartfinale nadat Dinamo Zagreb een geschorste speler opstelde en bijgevolg gediskwalificeerd werd door de UEFA. "Dat was een gelukje voor ons", geeft Frutos toe, "Maar wie ons vandaag heeft zien spelen weet dat we de kwalificatie voor de halve finale hebben verdiend. We hebben gestreden als collectief."

Rode kaart aanvechten

"Orel was opnieuw een belangrijke schakel", gaat de coach verder, "Die rode kaart is schandalig. We hebben met de staff de beelden bekeken en er was helemaal niets aan de hand. We gaan dan ook zien of de kaart kunnen aanvechten. Want hij heeft echt fantastische kwaliteiten."

"Maar niet alleen Orel was geweldig. Vancamp scoort opnieuw een belangrijk doelpunt en Bourard heeft héél veel werk verzet", looft Frutos zijn spelers. "Maar ze moeten dit niet enkel tegen Barcelona doen. Dit wil ik elke week zien, zowel tegen de grote als tegen de kleine ploegen."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.