Frutos: "Spelen als tegen Arsenal en we winnen"

DINSDAG, 8 MAART 2016, 07:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Vanavond spelen de U19 van Anderlecht de kwartfinale van de UEFA Youth League. Met Barcelona komt er een absolute topploeg op bezoek, maar coach Nicolas Frutos gelooft in een goede afloop.

"Het is een ongelooflijke wedstrijd om te spelen", blikt Frutos vooruit op RSCA.tv. "Het is een kans en een bijzondere situatie voor de jongens om te leren en te groeien. De manier waarop we ons plaatsten, is jammer. Maar de partij wordt een uitdaging en we bereiden ons voor zoals voor elke andere wedstrijd. "

Frutos is ervan overtuigd dat zijn manschappen het grote Barcelona kunnen verslaan. "We hebben het zelf in handen. Als we spelen zoals tegen Arsenal of in de eerste helft tegen Dinamo Zagreb, dan winnen we. Daar ben ik zeker van. We moeten gewoon ons spel spelen. Voor mijn spelers is het een perfecte ervaring om een partij als deze te spelen. Een vol stadion, dat is perfect."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.