Engelse pers stort zich op Bastien

MAANDAG, 7 MAART 2016, 17:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Op Engelse voetbalwebsites gonst het momenteel van de berichten als zou Liverpool Samuel Bastien willen aantrekken. Ze zouden zelfs al een bod van zeven miljoen euro hebben uitgebracht. Toch maar even uitvlooien.

Je kent dat spelletje vast: je gaat in een kring zitten en persoon 1 fluistert iets in het oor van persoon 2. Die vertelt de boodschap door aan persoon 3 en zo gaan we de hele kring rond. Wanneer het verhaaltje rond is en weer bij jou komt, moet je gieren van het lachen omdat er toch wat kronkels zijn ingeslopen. Dat is ook hier het geval.

Wanneer we teruggaan naar het bronbericht, dan komen we uit bij Calciomercato.com. In dat bericht staat dat Liverpool de Italiaanse markt afspeurt (volgens ons speurt een topclub iedere markt af, red.) en tonen ze interesse in Bastien. Calciomercato meldt verder dat Liverpool al eens een poging ondernam om Bastien aan te trekken voor Avellino hem huurde. Verder lezen we dat ook Roma, Fiorentina en Sevilla tuk zijn op Bastien, wiens waarde geschat wordt op 7 miljoen euro.

Dit laatste is heel wat anders dan het gegeven als zou Liverpool een bod van 7 miljoen euro (of 5,2 miljoen pond) voorbereiden of al hebben uitgebracht.



anderlecht-online forum