Overzicht huurlingen: Kabasele en Koulibaly trefzeker

MAANDAG, 7 MAART 2016, 07:52 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De Graafschap verloor dit weekend met 2-1 bij Zwolle. Nathan Kabasele speelde de tweede helft en scoorde de aansluitingstreffer na een mooie combinatie met Vincent Vermeij. Verder kwam De Graafschap niet meer.

Ook Elis Koulibaly (foto) vond e weg naar doel. De spits scoorde voor RWDM het tweede doelpunt in de met 1-3 gewonnen partij bij Sterrebeek. Het was zijn derde treffer van het seizoen. Twintig minuten voor tijd mocht Koulibaly gaan rusten.

Samuel Bastien verloor met Avellino met 0-1 van Spezia. De middenvelder speelde ruim een uur.

Fede Vico en Andy Kawaya kwamen allebei als invaller in actie. Vico kwam bij Albacete op het veld na een uur spelen. De 0-3-nederlaag tegen Leganés was toen al een feit. Kawaya mocht bij Willem II tien minuutjes meespelen tegen Ajax. Willem II verloor met 0-4.

Hervé Matthys (Westerlo) en Thomas Kaminski (Kopenhagen) kwamen niet in actie. Matthys zat zijn tweede van twee schorsingsdagen uit en Kaminski was wederom invallerdoelman.