Shakhtar wel met winst naar EL-confrontatie

MAANDAG, 7 MAART 2016, 07:41 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In tegenstelling tot Anderlecht heeft Shakhtar Donetsk zijn generale repetitie voor de Europa League-wedstrijd van donderdag wel gewonnen. De leider in de Oekraïnse competitie versloeg nummer vijf Vorskla Poltava met 3-1.

Aanvoerder Darijo Srna bracht Shakhtar al na negen minuten op voorsprong. Tien minuten voor de rust kwam Poltava op gelijke hoogte,maar kort na de pauze zette Taison Shakhtar opnieuw op voorsprong. Invaller Eduardo Da Silva zette vijf minuten voor tijd de eindstand op het bord.

Shakhtar speelde met: Pyatov, Srna, Krivtsov, Rakitskiy, Ismaily, Malyshev, Stepanenko (46' Eduardo), Kovalenko, Marlos (69' Wellington Nem), Taison, Ferreyra (75' Bernard)