Slechtste seizoen sinds 1997-1998: blijft Hasi?

ZATERDAG, 5 MAART 2016, 23:28 - Sporting W.
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Opgelet: Onderstaande cijfergegevens zijn nog pijnlijker dan het drama op Le Cannonier. De redactie van Anderlecht-online kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor plotse zelfmoordneigingen bij onze lezers.

Na 29 speeldagen moet Besnik Hasi het stellen met 52 punten, 48 gemaakte doelpunten en een doelsaldo van +19. Dat zijn twee punten en negen gemaakte doelpunten minder en een doelsaldo dat zeven eenheden slechter is dan dat van John vanden Brom in het seizoen 2013-2014… Op het moment dat hij ontslagen werd.

Maar het wordt nog pijnlijker. 52 op 87 is het slechtste resultaat sinds het seizoen 1997-1998. Op het paars-witte transferbeleid en het huurlingenleger  zullen we de komende uren en dagen wel dieper ingaan, maar de cijfers zijn wat ze zijn. Te weinig. Veel te weinig. Om niet te zeggen beschamend.

Net als Vanden Brom vinden wij Hasi ook niet meteen een slechte trainer. Maar de chemie is weg, moedeloosheid overheerst.

Moet Anderlecht het vertrouwen in Hasi behouden? Of wie moet hem opvolgen? Laat het ons weten onder dit artikel.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.