Nuytinck: "Dit kan gewoon niet"

ZATERDAG, 5 MAART 2016, 22:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een zwaar ontgoochelde Bram Nuytinck na de wedstrijd tegen Moeskroen. Een verklaring voor het verlies en de onwil waarmee Anderlecht aan de wedstrijd begon, heeft hij niet: "We wisten dat het hier een moeilijke wedstrijd ging worden."

"We hadden op voorhand gezegd dat we hier persé moesten winnen. We hadden drie punten nodig en dan begin je zo slecht aan de wedstrijd", is Nuytinck eerlijk, " In de tweede helft let je even niet op en dan krijg je een goal tegen, dat mag gewoon niet. Je moet dit gewoon winnen om mee te blijven in de titelstrijd, dit verlies mag gewoon niet. Dat kan niet. We hebben op voorhand gezegd tegen elkaar dat het hier lastig ging worden en dan speel je zo een wedstrijd."
 

Stonden te slapen

"We wisten op voorhand dat het een moeilijke wedstrijd ging worden en toch stonden we bij aanvang gewoon te slapen", zegt ook Micha¨el Heylen, "Er is geen verklaring voor. We wisten het en toch gaan we de boot in. Mocht ik  de oplossing weten ik zou ze zeggen."

Het verschil met Brugge is nu negen punten, maar Heylen wil de handdoek nog niet in de ring gooien: "De kloof met Brugge wordt groot, dat is waar. Maar het is nog niet gedaan."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.