Hasi: "Beelden vorig jaar nog eens getoond"

VRIJDAG, 4 MAART 2016, 20:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht moet dit weekend op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz. Op papier een makkelijke tegenstander, maar de ploeg knokt volop voor de degradatie en vorig seizoen ging paars-wit er met de billen bloot. Dat wil Besnik Hasi nu vermijden.

"Het wordt een heel moeilijke wedstrijd", waarschuwt Hasi op RSCA.tv. "Moeskroen zit in de positie van de laatste kans. Ik merk dat Moeskroen sinds de komst van Glen De Boeck als coach beter georganiseerd is en beter voetbalt. We zagen dat tegen Westerlo, een partij die ze altijd moesten winnen. Moeskroen heeft veel gestalte. Stilstaande fases worden dus erg belangrijk."

Anderlecht liet dit seizoen al meermaals punten liggen tegen kleinere ploegen. "We weten dat", aldus Hasi. "We hebben het ook moeilijk voor en na Europese verplaatsingen. Vorig seizoen speelden we op Moeskroen een erg zwakke wedstrijd. Het was ons slechtste prestatie van het seizoen en we verloren met 4-2. Tijdens de bespreking deze week hebben we dit nog eens getoond aan de spelers. De mentaliteit moet er zijn, net als de kwaliteit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.