Hasi: "Ik zal Defour niet aan de kant laten"

VRIJDAG, 4 MAART 2016, 17:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als Steven Defour tegen Moeskroen of Kortrijk een gele kaart pakt, is hij twee matchen geschorst. Besnik Hasi is echter niet van plan hem aan de kant te laten. "Maar als hij geel pakt, hebben we wel een probleem", geeft Hasi toe.

Moeskroen-coach Glen De Boeck had in de kranten voorgesteld om Defour uit voorzorg niet op te stellen. "Dat zou ik ook voorstellen. In zijn plaats zou ik ook graag hebben dat Steven niet speelt", lachte Hasi vanmiddag op zijn persconferentie. "Als ik Steven nu twee matchen niet laat spelen, dan zijn we zeker. Maar dat ga ik niet doen. Steven speelt zeker. Je hebt dus al één naam van mijn opstelling."

"Ik hoop uiteraard dat Steven geen geel meer pakt. Als hij het morgen toch doet, hebben we een probleem. Doet hij het volgende week, dan hebben we een nog groter probleem. Maar Steven heeft nu eenmaal zijn spel. Hij gaat zijn voet niet terugtrekken en ik kan dat ook niet vragen. Steven heeft ook domme gele kaarten gepakt. Maar dat heb ik tijdens mijn carrière ook gedaan."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.