Anderlecht betaalt 2,2 miljoen euro voor Trézéguet

DONDERDAG, 3 MAART 2016, 07:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na een goed gesprek met Mahmoud Hassan is Anderlecht van plan om de optie op de Egyptenaar te lichten. Hij ligt dan vast tot 2021. Volgens berichten uit Egypte zou dit zelfs al gebeurd zijn.

Begin deze week verspreidde Al Ahly het bericht dat Trézéguet zou terugkeren, maar dat blijkt niet te kloppen. Al Ahly deed dit om zijn supporters te sussen. Anderlecht wil de Egyptenaar houden. Hoewel de technische staff vindt dat hij te lang worstelt met aanpassingsproblemen, is het bestuur overtuigd van zijn talent en toekomst. De top van paars-wit gelooft dat Trézéguet beter is dan Mohammed Salah. Ondanks taalproblemen brak die door bij Bazel en werd hij voor 10 miljoen euro verkocht aan Chelsea. Nu speelt Salah bij AS Roma.

Trézéguet hoopt om in diens voetsporen te treden. Hij wil meer spelen bij Anderlecht en heeft beloofd om zijn Engelse lessen te intensifiëren.

Anderlecht heeft tot eind mei om de optie op Trézéguet te lichten. De prijs is niet onderhandelbaar en bedraagt 2,2 miljoen euro. Trézéguet ligt dan vast tot 2021. Vanuit Egypte komen er berichten dat het contract al getekend is, maar dat is nog niet het geval. Al zal het wellicht niet lang meer duren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.