Shakhtar boekt vlotte bekerwinst

WOENSDAG, 2 MAART 2016, 20:34 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Shakhtar Donetsk, volgende week de tegenstander van Anderlecht in de achtste finales van de Europa League, speelde vanavond in de Oekraïnse beker tegen Vorskla Poltava. Shakhtar boekte een ruime 0-4-overwinning.

Viktor Kovalenko zette Shakhtar al na vier minuten op voorsprong. Rond het uur dikten Facundo Ferreyra en Oleksandr Kucher aan tot 0-3. Tien minuten voor tijd legde Wellington Nem de eindstand vast.

Shakhtar speelde met: Pyatov, Srna, Kucher (71' Matvienko), Ordets, Shevchuk, Stepanenko (61' Wellington), Malyshev, Kovalenko, Tyson, Marlos (61' Eduardo), Ferreira