Toch verlengd verblijf voor Trézéguet?

WOENSDAG, 2 MAART 2016, 07:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Laatste Nieuws wil Anderlecht dan toch langer doorgaan met Mahmoud Hassan. Gisteren schreef Het Nieuwsblad op basis van berichten in de Egyptische media dat nochtans dat hij zou terugkeren naar Al Ahly.

Hoewel hij de laatste weken steevast in de tribune zit, heeft Trézéguet zich in deze periode wel goed ontwikkelt, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Sportief boekt hij vooruitgang en naast het veld werkt hij hard aan zijn Engels. Hij slaagt er hierdoor steeds beter in om de tactische aanwijzingen van Hasi te begrijpen.

Omdat Anderlecht ervan uitgaat dat het deze zomer afscheid neemt van Dennis Praet en Matias Suarez, is het op zoek naar nieuw bloed. Trézéguet komt hiervoor in aanmerking. Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht sowieso een poging zal ondernemen om hem definitief aan te trekken.

Paars-wit heeft tot eind mei de tijd om de optie in de huurovereenkomst van Trézéguet te lichten. In Egypte spreekt men over een transfersom van drie miljoen euro. Wellicht zal Anderlecht de optie niet zomaar lichten, maar met Al Ahly om de tafel gaan zitten om een lagere transfersom te onderhandelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.